.
Contact Zenderoverzicht Joyne/SatelietSystemen
Op 1 augustus 2017 is van start gegaan met het uitzenden van op Nederlandgerichte zenders van af de Eutelsat 9 satelliet. Omdat ik zelf met mijn camper diverse problemen had met de TV ontvangst ben ik mij er in gaan verdiepen en heb ik mij aangemeld als dealer. Mijn doelstelling is het ongemak en ongenoegen met de automatische satelliet schotels on der de campereaars te verhelpen. Deze werkzaamheden doe ik naast mijn automatiserings bedrijf, heb geen dure showroom waardoor ik tegen scherpere prijzen de producten kan aanbieden. Voor interessante prijzen en aanbiedingen druk dan deze link naar de aanbiedingen. heeft een buitengewoon goed aanbod via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel (vanaf 45cm) in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen ook in Spanje en Griekenland (50cm schotel) en Portugal (65cm schotel). Dus een veel kleinere schotel dan wanneer u op Astra 3 moet uitrichten.
JOYNE CAM Module Om het JOYNE pakket te kunnen ontvangen heeft u naast een schotelset een JOYNE CAM module nodig. Deze module kunt u gebruiken in een televisie of satellietontvanger welke geschikt is voor ontvangst van satelliettelevisie (DVB-S2) én is voorzien van een CI of CI+ module-ingang. De CAM module is bij mij als dealer verkrijgbaar voor 85 euro Wanneer u beschikt over een TV met ingebouwde tuner geschikt voor Sateliet ontvangst en een slot heet voor een CI module kan de module direct in de TV geplaatst worden. Is dit niet het geval dan hebben wij al ontvangers geschikt hiervoor vanaf 85 euro. Abonnementen: Er is al een Travel Lite abonnement met een uitgebalanceerd zender aanbod voor recreanten vanaf 13 euro per maand. Het meest uitgebreide pakket is het Joyne Basis pakket vanaf 22 euro per maand. Bij het basis pakket kunnen maximaal 3 extra CAM modules geactiveerd worden voor 5 euro per module per maand
Ontvangers Losse schotelsets Automatische schotelsets
.
Contact Zenderoverzicht
JOYNE is in heel Europa te ontvangen.
Op 1 augustus 2017 is van start gegaan met het uitzenden van op Nederlandgerichte zenders van af de Eutelsat 9 satelliet. Omdat ik zelf met mijn camper diverse problemen had met de TV ontvangst ben ik mij er in gaan verdiepen en heb ik mij aangemeld als dealer. Mijn doelstelling is het ongemak en ongenoegen met de automatische satelliet schotels on der de campereaars te verhelpen. Deze werkzaamheden doe ik naast mijn automatiserings bedrijf, heb geen dure showroom waardoor ik tegen scherpere prijzen de producten kan aanbieden. Voor interessante prijzen druk dan op aanbiedingen.
JOYNE heeft een buitengewoon goed aanbod via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel (vanaf 45cm) in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen ook in Spanje en Griekenland (50cm schotel) en Portugal (65cm schotel). Dus een veel kleinere schotel dan wanneer u op Astra 3 moet uitrichten. JOYNE CAM Module Om het JOYNE pakket te kunnen ontvangen heeft u naast een schotelset een JOYNE CAM module nodig. Deze module kunt u gebruiken in een televisie of satellietontvanger welke geschikt is voor ontvangst van satelliettelevisie (DVB-S2) én is voorzien van een CI of CI+ module-ingang. De CAM module is bij mij verkrijgbaar voor 90 euro Wanneer u beschikt over een TV met ingebouwde tuner geschikt voor Sateliet ontvangst en een slot heeft voor een CI module kan de module direct in de TV geplaatst worden. Is dit niet het geval dan hebben wij al ontvangers geschikt hiervoor vanaf 95 euro.
Aanbiedingen
computer support systeembeheer netwerkbeheer Maasluis